Website Op Maat

Een bedrijf zonder website komt haast niet meer voor. Toch zijn er bedrijven die ervoor hebben gekozen om geen website te gebruiken, of om een website te gebruiken die niet in het kwaliteitsprogramma van Google past. Met zo een website is het natuurlijk ontzettend moeilijk om te ranken. Aan de andere kant is het belangrijk dat uw website gebruikersvriendelijk is. Laat het bouwen van een website over aan de expert en geniet van een website op maat.

website-dienst

Een professionele en responsive website?

In de laatste tijd komen er steeds meer bezoekers via een mobiele telefoon of tablet. Hierdoor is het belangrijk dat uw website ook op de telefoon en tablet 100% kan worden bezocht. De websites die door Projom worden gebouwd zijn volledig responsive en gebruikersvriendelijk. Dit betekent dat uw bezoekers de website zonder problemen kunnen bezoeken via de telefoon of tablet.

Een webwinkel starten?

Kenmerkend voor Projom is dat wij meerdere webdiensten aanbieden. Wij bouwen ook webwinkels volgens uw wensen en behoeften. Niet alleen het bouwen van een webshop, maar ook het inrichten, configureren en optimaliseren van de webshop kan worden gedaan door Projom. Er zijn een hoop oplossingen die wij aanbieden vandaar ook: ”Website Op Maat”. Gebruik onze contactpagina om contact op te nemen met ons.

”Een website is het hart van alle online marketing activiteiten.”